Apart-Catering-Impressie

Voor al uw feesten, catering, buffets en huwelijksceremonie.

Persoonlijk contact en uw wensen vinden wij belangrijk.

Wij verlenen advies en ook catering service op elke gewenste locatie of bedrijf.
Alles in eigen beheer met vaste bekwame medewerkers.

Lees meer Offerte aanvragen

Zeg JA tegen een huwelijksceremonie van AA Apart  

De mooiste dag van uw leven is aanstaande. Dit vraagt om een huwelijksceremonie die recht doet aan de verbintenis tussen u en uw partner. U bepaalt tenslotte samen wat er bij een huwelijk komt kijken, waarom zou dat bij een huwelijksceremonie dan anders zijn? Met ceremonievrouw Ageeth die uw persoonlijke speech schrijft en humor combineert met een serieuze ondertoon, is de gezellige aftrap voor het feestelijke gebeuren een feit. Een trouwplechtigheid met een lach en een traan, maakt jullie huwelijk direct al een feestje.   

Kies voor een eigentijdse huwelijksceremonie 

De plechtigheid op een moderne en eigentijdse manier vormgeven, brengt direct de juiste sfeer op uw huwelijksdag. Geen stijve bedoening, maar een trouwceremonie die aansluit bij wie u en uw geliefde zijn. Laat ons weten welke anekdotes absoluut niet mogen ontbreken in de toespraak en schuw daarbij vooral de grappige voorvallen niet. Zo wordt het een huwelijksvoltrekking die garant staat voor plezier en luchtigheid.  

Als bruidspaar kunt u ervoor kiezen om een gemeenteambtenaar aanwezig te laten zijn bij de huwelijksvoltrekking, welke zorgt voor het officiële gedeelte. Het is ook mogelijk om dit al vooraf te regelen en op een ander moment met twee getuigen naar het gemeentehuis te gaan en daar het ja-woord te geven en de trouwakte te ondertekenen. Wanneer u voor laatstgenoemde kiest creëren we natuurlijk nog steeds een speciaal moment tijdens de huwelijksceremonie voor u en uw gasten waar er door u en uw getuigen getekend kan worden en jullie elkaar het ja-woord kunnen geven.  

Feestelijke huwelijksceremonie  

Een ceremonie met eigen inbreng zoals gelofte, muziek en voordracht van familie maakt jullie huwelijksceremonie bijzonder. Ontspannen genieten van de ceremonie zet de toon van de huwelijksdag, want het feest is inmiddels al begonnen. 

Een huwelijksceremonie op een bijzondere locatie 

Wilt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen, vraagt u dan eens naar onze unieke natuurlocatie; een eiland midden in de Biesbosch. Bij mooi weer op de grasweide omringd door het hoge riet en is het weer voor binnen dan is een ceremonie voor de open haard heel sfeervol. 

Aansluitend proosten samen met uw gasten? Dit doet u heel eenvoudig met catering van AA Apart. Zo heeft u alles voor uw huwelijksdag tot in de puntjes geregeld en rest u niets anders dan met volle teugen van elkaar te genieten en de liefde te vieren.   

Copyright © AA Apart Catering | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl / Z-IM.nl