Apart-Catering-Impressie

Voor al uw feesten, catering, buffets en huwelijksceremonie.

Persoonlijk contact en uw wensen vinden wij belangrijk.

Wij verlenen advies en ook catering service op elke gewenste locatie of bedrijf.
Alles in eigen beheer met vaste bekwame medewerkers.

Lees meer Offerte aanvragen

Catering op maat voor al uw feesten en partijen

Een heerlijk samenzijn met vrienden, familie of collega’s? Dat vraagt om goede zorg voor de innerlijke mens om van dit bijzondere moment een succesvol geheel te maken. Laat de cateringservice aan ons over en geniet optimaal van elkaar, de omgeving en vooral van de heerlijke hapjes en drankjes. Kom tot goede gesprekken en ervaar een zorgeloze dag of avond. Bij AA Apart Catering voorzien wij in al uw wensen en dat doen we volledig in eigen beheer. Hiermee bieden wij u catering op maat op elke gewenste locatie. Bij ons staan persoonlijk contact en uw wensen altijd voorop. Benieuwd wat wij voor u in petto hebben?  

Maatwerk catering op locatie  

Groots uitpakken met de opening van uw bedrijf en zoekt u hierbij catering die past bij de gelegenheid? Of heeft u een andere bijzondere gebeurtenis die u uitgebreid wilt vieren? Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan op het gebied van eten en drinken. Denk hierbij aan maatwerk buffetten en samenstellingen. Alles valt te bespreken en niets is te gek! We horen graag van u wat de wensen en eisen zijn. Hierdoor zorgen we altijd voor een lekkere en unieke catering op locatie voor op uw feest en/of event.  

Kortom, voor elk wat wils bij AA Apart Catering. Vindt u het lastig om tot de juiste keuze te komen of heeft u vragen? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij stellen alles in het werk om u te helpen met het kiezen van passende versnaperingen en drankjes. Laat ons weten welke feestelijke gebeurtenis bij u op de planning staat en vraag een offerte aan. 

Live Cooking op locatie 

Liever genieten van een heerlijk intiem diner bij u thuis? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Laat u ontzorgen door AA Apart catering met een private diner tot 10 personen. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten niets tekortkomen. Zo maken we heerlijke gerechten bij u in uw eigen keuken en doen we zelfs de afwas!  

Live cooking met aankleding? Ook hiervoor is AA Apart catering uw aangewezen partner. Zo kunnen we het volgende verzorgen tijdens het diner bij u thuis: 

  • Tafelkleden 
  • Borden en bestek 
  • Wijn 
  • Bloemstukken 
  • En meer 

Geef uw wensen door en wij maken er een avond van om niet te vergeten.  

Exclusieve catering  

Bent u op zoek naar een lunch of brunch op een wel heel bijzondere locatie? Maak in dat geval gebruik van onze exclusieve catering. Kom genieten op een prachtige plek in de Biesbosch en ervaar de rust van Eiland Lepelaar, waar uw verblijf basic en met minimale voorzieningen is. Hier wordt u één met de natuur en is er de mogelijkheid om ongestoord tijd met uw dierbaren door te brengen tijdens een heerlijke BBQ voor een groep van 25 tot maar liefst 50 personen. Begin uw avontuur al op de boot en laat u aangenaam verrassen door dit prachtige natuurgebied. Laat mindere weersomstandigheden u niet ontmoedigen, want de zwarte schuur op het eiland biedt op die dagen uitkomst. AA Apart Catering maakt van elke feest of partij een ervaring om nooit te vergeten.  

Swing BBQ 

Een swing BBQ, ook wel een slinger BBQ genoemd, is een BBQ met een vuurschaal waarboven een grill hangt. Het brandende hout in de vuurschaal zorgt voor een lekkere smaak aan het vlees, vis, groente en meer.  

De swing BBQ is in te huren inclusief BBQ-chef vanaf 25 personen. Ideaal voor de wat grotere partijen zoals familiefeesten, verenigen en bedrijfsfeestjes. We komen graag bij u op locatie met de swing BBQ of we heten u van harte welkom op onze prachtige locatie in de Biesbosch. We horen graag wat uw wensen zijn. Bij AA Apart catering zorgen we altijd voor heerlijk eten compleet naar wens van de klant.  

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij AA Apart catering? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag.  

Copyright © AA Apart Catering | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl / Z-IM.nl